Nulla facilisi morbi tempus iaculis urna id volutpat lacus laoreet. Tellus id interdum velit laoreet id donec ultrices tincidunt arcu. Aliquet porttitor lacus luctus accumsan.

Installatie bij Healthclub Sportiv in Nieuwerkerk a/d IJssel

Bij Healthclub Sportiv in Nieuwerkerk a/d IJssel, hebben wij op alle Airco units (recirculatielucht) Aspra units geplaatst.

Deze totale installatie zorgt ervoor dat alle recirculatielucht voor 99,9% schone lucht terugbrengt in alle sportruimtes en er veilig kan worden gesport. De overwegingen van de ondernemer waren om de bestaande luchtbehandelingssystemen zo optimaal mogelijk te benutten, simpel in onderhoud en een zeer gunstig Cost off Ownership.

Omdat Healthclub Sportiv niet alleen een Fitnessclub is maar ook een preventiecentrum, wilden ze met de COPD programma’s die ze aanbieden, 2 vliegen in 1 klap slaan door niet alleen een virus- en bacterievrij binnenklimaat aan te bieden, maar ook zoveel mogelijk stofvrij, waardoor deze doelgroep met veel minder hinder toch lekker kan bewegen. Door de combinatie van verse luchtinvoer en de schone reciculatielucht is er nu een totale capaciteit van 28.000 m3 schone lucht per uur, waardoor er een uiterst veilig en prettig sportklimaat is gerealiseerd. 

Blijf op de hoogte

Meer blogs en recensies

Recensie

Installatie bij Healthclub Sportiv in Nieuwerkerk a/d IJssel

Bij Healthclub Sportiv in Nieuwerkerk a/d IJssel, hebben wij op alle Airco units (recirculatielucht) Aspra units geplaatst. Deze totale installatie zorgt ervoor dat alle recirculatielucht voor 99,9% schone lucht terugbrengt in alle sportruimtes en er veilig kan worden gesport. De overwegingen van de ondernemer waren

Lees verder »
Blog

Positieve Ionisatie voor een schoon en veilig binnenklimaat

“Coronacrisis is wake-up call: hoe gaan we het binnenklimaat in alle gebouwen gezonder maken?” 3 augustus 2020 De opleving van de coronapandemie gaat gepaard met een verwoede discussie over maatregelen die nodig zijn om het virus onder controle te krijgen. Volgens biochemisch technoloog Eliane Khoury

Lees verder »