Nulla facilisi morbi tempus iaculis urna id volutpat lacus laoreet. Tellus id interdum velit laoreet id donec ultrices tincidunt arcu. Aliquet porttitor lacus luctus accumsan.

 

horeca

Horeca draait om het creëren van de perfecte sfeer voor uw klanten. Restaurants, hotels en (lounge) bars hebben allemaal gemeen dat de aanwezigen zich comfortabel dienen te voelen en bereid zijn om terug te komen. De lucht die we inademen, heeft directe invloed op de manier waarop we onze omgeving ervaren. Daarom mogen ongewenste geuren uit rookruimtes, keukens, opslagruimtes, schoonmaakmiddelen en het buitenmilieu nooit het probleem van uw klanten zijn.

Pathogenen – zoals virussen (Covid-19), bacteriën, schimmelsporen, fijnstof worden uit de lucht verwijderd bij toepassing van de Aspra producten.  

Rook – Verwijder rook uit rookruimtes effectief, eenvoudig en tegen zeer lage operationele kosten. Bescherm klanten en personeel en verbeter de van de kwaliteit van hun verblijf.

Voedsel en opslag – Ongewenste geuren uit keukens en opslagruimten kunnen worden verwijderd bij de bron, of in de ruimtes waar uw klanten verblijven.

Buitenlucht – Voorkom dat verkeer en industrie gerelateerde luchtverontreiniging overlast veroorzaakt voor uw klanten. Zij zullen zeer dankbaar zijn voor de zorg die u draagt voor hun gezondheid. Dit is vooral belangrijk bij gebouwen in de binnensteden, nabij snelwegen en industrieterreinen.

Wat kan Alveo luchtreiniging u bieden?

Veel voorkomende luchtkwaliteitsproblemen in de horecagelegenheden en onze oplossingen

Voedsel opslag

Bacteriën en schimmels komen vaak voor op plekken waar voeding en drinken wordt opgeslagen. In de eten en drinken industrie is het zeer belangrijk om de lucht in de faciliteit zo schoon mogelijk te houden. De Aspra producten bieden ondersteuning in het elimineren van luchtgedragen bacteriën en schimmels zodat voedingsmiddelen langer vers blijven.

Ongewenste geuren

Ongewenste geuren kunnen veel overlast en irritatie veroorzaken voor  personeel en gasten. Afhankelijk van de intensiteit van de geuren kunnen de Aspra producten verschillende oplossingen verzorgen die de geuren verwijderen of absorberen.

Gebrek aan verse lucht

Op locaties waar veel mensen samenkomen, zoals in de horeca, zorgt een gebrek aan verse lucht voor een significante CO2 (koolstofdioxide) verhoging. Mensen voelen zich daardoor vermoeid en wazig en krijgen last van hoofdpijn, geïrriteerde ogen en meer. Dit is alleen op te lossen door te ventileren: de benauwde lucht vervangen met verse gereinigde lucht.

Binnenlucht vervuiling

Binnenlucht vervuiling is vaak minder schadelijk dan buitenlucht vervuiling. Echter op locaties waar veel mensen samenkomen, is het belangrijk ook de binnenlucht te reinigen. Hierdoor verkleint men de kans op ziekteverspreiding.