Nulla facilisi morbi tempus iaculis urna id volutpat lacus laoreet. Tellus id interdum velit laoreet id donec ultrices tincidunt arcu. Aliquet porttitor lacus luctus accumsan.

 

Alveo inlaat- & emissielucht

Inlaat luchtreiniging

Reinig inkomende buitenlucht
Implementeer ASPRA luchtreinigers in of achter het ventilatiesysteem en reinig de lucht voordat het door de faciliteit verspreid wordt. Alveo Clean Air biedt in samenwerking met partners de mogelijkheid een compleet ventilatiesysteem inclusief ASPRA luchtreiniging te implementeren.

Emissie luchtreiniging

Reinig uitgaande binnenlucht
Implementeer ASPRA luchtreinigers in het kanaal en reinig de lucht voordat het naar buiten uitgestoten wordt. VFA Solutions biedt in samenwerking met partners de mogelijkheid een compleet ventilatiesysteem inclusief ASPRA luchtreiniging te implementeren.

Hieronder treft u een kleine weergave van onze Inlaat- & Emissie luchtreinigers, uiteraard is er voor iedere toepassing een passende oplossing.

ASPRA verwijdert:

Inlaat- & emissielucht

Waar is de ASPRA® technologie effectief tegen?

ASPRA technologie is een krachtige, effectief en duurzame elektrostatische luchtfiltratie techniek. De ASPRA luchtreinigers verwijderen gevaarlijke en verontreinigende stoffen uit de lucht. Hierdoor zijn onder andere chronische ziekten, infectie-uitbraken en geurhinder te verminderen of te voorkomen. ASPRA verwijdert onderstaande verontreinigingen uit de lucht:

  • Stof
  • Fijnstof (PM10, PM2.5, PM1)
  • Ultrafijnstof (PM0.1, submircon- en nano-deeltjes)
  • Microbiologische verontreiniging (virussen, bacteriën, schimmel, sporen en pollen)
  • VOC’s (vluchtige organische stoffen) en geuren
    (Door het toevoegen van een VFA Actief Koolstoffilter)

De ASPRA is een revolutionaire toepassing voor luchtzuivering. Het systeem heeft een zeer hoge luchtzuiveringsefficiëntie (tot E10-11/HEPA classificatie volgens NEN-EN 1822 norm), zonder gebruik te maken van een HEPA filter. Hierdoor heeft de ASPRA 80% minder drukval dan conventionele filters, en dus substantiële energiebesparing t.o.v. van klassieke filters. De ASPRA laadt deeltjes enkel in het apparaat op, en vangt de deeltjes direct af op het eigen open structuur filter (een collector). Er worden geen schadelijke radicalen geproduceerd.

De ASPRA is een modulair systeem met diverse modellen en toepassingsmogelijkheden. De ASPRA is beschikbaar in een aantal standaard modellen, maar ook gemakkelijk aan te passen aan de specifieke wensen van de klant. Hiermee worden oplossingen op maat aangeboden, zodat er een optimale oplossing gerealiseerd wordt.

Neem contact met ons op

contact