Nulla facilisi morbi tempus iaculis urna id volutpat lacus laoreet. Tellus id interdum velit laoreet id donec ultrices tincidunt arcu. Aliquet porttitor lacus luctus accumsan.

 

Alveo installatie

Het correct installeren van luchtreinigers is minstens zo belangrijk als het gebruiken van luchtreinigers. Wanneer een luchtreiniger niet goed geïnstalleerd is kan de werking van het apparaat met meer dan 50% afnemen. Een correcte plaatsing is dan ook essentieel.

Alveo Clean Air biedt niet alleen producten aan, maar biedt tevens installatieadvies of een professionele installatie aan. Een optimaal resultaat van welk technisch systeem dan ook, vereist de correcte plaatsing van het product. Zeker bij luchtreinigers is de plaatsing van het apparaat zeer belangrijk, omdat een verkeerde plaatsing de werking van de luchtreiniger kan aantasten. Daarom bieden wij onze klanten ondersteuning in het kiezen van een optimale locatie binnen de ruimte/het gebouw.

Ons advies is gebaseerd op de metingen zoals beschreven onder Luchtkwaliteitsmetingen. Wanneer er geen metingen verricht zijn, zullen we op de volgende aspecten in acht nemen:

  • Identificatie van het luchtkwaliteitsprobleem, het ontstaan en de bron
  • Gebruik van het gebouw en de infrastructuur van het gebouw

Naar aanleiding van de uitkomst van bovenstaande punten geeft Alveo Clean Air een installatieadvies of voert de installatie uit. De installatie van de Aspra producten worden uitgevoerd door een gespecialiseerde partner van Alveo Clean Air, of een externe partij die door u als klant is betrokken.