Nulla facilisi morbi tempus iaculis urna id volutpat lacus laoreet. Tellus id interdum velit laoreet id donec ultrices tincidunt arcu. Aliquet porttitor lacus luctus accumsan.

 

Alveo luchtkwaliteit metingen

Vermoedt u dat u een luchtkwaliteitsprobleem heeft, maar weet u niet precies waar het probleem ligt? Alveo Clean Air kan voor u een luchtkwaliteitsmeting verzorgen en advies geven over eventuele verbeteringen voor de luchtkwaliteit in uw gebouw.

Luchtkwaliteitsmetingen zijn van belang wanneer u twijfelt over de luchtkwaliteit in uw ruimte(s) of gebouw(en), dit graag in de gaten wilt houden of wilt weten in welke mate luchtreiniging de luchtkwaliteit verbetert. 

Mocht u al hebben besloten Alveo Clean Air luchtreinigers in uw ruimte/gebouw toe te passen dan raden wij u alsnog aan de huidige luchtkwaliteit vóór implementatie van de luchtreinigers te laten meten. Het is belangrijk de luchtkwaliteit voor implementatie van welke luchtreinigers dan ook te meten, omdat met behulp van luchtkwaliteitsmetingen het soort luchtkwaliteitsprobleem en de bron van de verontreinigingen geïdentificeerd kunnen worden. Hierdoor is Alveo Clean Air in staat u een oplossing aan te bieden welke het best geschikt is voor uw specifieke situatie en daadwerkelijk uw luchtkwaliteitsproblemen kan oplossen.

Hoe verloopt de meting?

Onze gespecialiseerde partner volgt bij de meting het VLA protocol van TNO. En zal als eerste uw gebouw/ruimte bezoeken met mobiele meetapparatuur om de cruciale binnenlucht kwaliteit punten in uw gebouw/ruimte en de optimale meetlocatie te identificeren. Vervolgens zal de meetapparatuur opgesteld worden en zal de binnenluchtkwaliteit gedurende 1-2 weken gemeten worden. Onderstaand is vermeld wat er gemeten zal worden. Tevens brengen wij interne invloeden in kaart.

Meten

Interne invloeden identificeren

Bij de meting worden de controleerbare interne invloeden in kaart gebracht, gericht op de volgende aspecten:

    • Hoe beïnvloedt het gebouw de binnenlucht kwaliteit?
    • Hoe verloopt de huidige ventilatie?
    • Hoe gaan de gebruikers om met het huidige luchtreinigingssysteem?

Rapportage

De resultaten van de luchtkwaliteitsmetingen en de resultaten van de interne invloeden worden in één rapport gebundeld. In dit rapport  wordt u een oplossing aangedragen welke het beste geschikt is voor uw situatie. Dit kan bijvoorbeeld een ventilatieadvies en/of een productadvies bevatten.

Mocht het nodig zijn om luchtreinigers toe te passen om de luchtkwaliteit in uw gebouw/ruimte te verbeteren, raden wij aan om na implementatie van deze producten de binnenluchtkwaliteit opnieuw te meten. Hierdoor identificeert u in welke mate de binnenlucht kwaliteit is verbeterd.