Nulla facilisi morbi tempus iaculis urna id volutpat lacus laoreet. Tellus id interdum velit laoreet id donec ultrices tincidunt arcu. Aliquet porttitor lacus luctus accumsan.

 

Alveo onderhoud

De Aspra luchtreinigers hebben weinig onderhoud nodig. Toch is het belangrijk om uw apparaat periodiek te laten onderhouden, om er voor te zorgen dat de luchtreiniger gezonde en schone lucht blijft produceren en de luchtkwaliteit op peil blijft.

Het belangrijk om uw product regelmatig te onderhouden zodat uw product optimaal blijft functioneren. In de eerste plaats is het zeer belangrijk om tijdig uw collectoren, filters of cartridges te vervangen. Wanneer dit niet tijdig gebeurt, zal de efficiëntie van uw luchtreiniger achteruit gaan. Daarnaast is het, afhankelijk van uw vervuilingsgraad, jaarlijks tot elke zes maanden te laten schoonmaken (door Alveo Clean Air of een van haar partners) van de binnenkant van uw apparaat aan te raden.

Alveo Clean Air biedt verschillende onderhoudscontracten aan, waarin de volgende punten aan bod komen:

  • Standaard onderhoud gefocust op het werkingsprincipe van het apparaat
  • Controleren van het systeem als geheel
  • Nauwkeurige metingen van het effect van het systeem
  • Aanpassingen aan het systeem aan de hand van veranderingen in het gebouw

Afhankelijk van uw behoeftes is het mogelijk uw systeem één keer per twee jaar te laten inspecteren (incl. onderhoud) tot aan elke 3 maanden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende onderhoudscontracten of voor het aanvragen van een offerte.